Undervisning og show

Undervisning og show

Har I brug for et festligt indslag til firma- eller privatfesten, en event, polterabend eller andet? Så har vi lige det, der skal til.  Få en af Danmarks bedste instruktører ud, med eller uden partner eller hvad med et helt danseshow. Vi har også salsa musikgrupper med herboende cubanere. Læs mere herom i undermenuen salsa live musik.

 

 

Las Señoritas

Las Señoritas show

Las Señoritas, under ledelse af Stine Ortvad, er Danmarks hotteste salsa og reggaeton gruppe! De præsenterer et cubansk show, hvor de danser salsa, reggaeton, lidt rumba og andre cubanske danse. Las Señoritas har danset som opvarmning til forskellige cubanske grupper, fx Los Van Van, og til et hav af firmafester.

Showet varer fra 10-30 min. alt efter ønske, og gruppen kan variere ved at bestå af alt fra to til ti dansere. Danserne er både cubanere og danskere. Hvis der er stemning for det, inddrages publikum til sidst i showet og gruppen laver lidt salsaundervisning med publikum, så festen kan forsætte.

Stine Ortvad er danser og koreograf, uddannet på Den Nationale Danseskole i Havana. Med Las Señoritas skaber hun en glad og varm caribisk stemning, der får smilet frem på alles læber.

Cuban Dance

Cuban Dance show

Gruppen består af to-fire dansepar, der leverer et forrygende panorama over de cubanske danse salsa, mambo, cha-cha-cha, son og rumba. De har optrådt overalt i landet, fx på Roskilde Kulturnat,  Lyngby kulturnat, Roskilde Festival og Latin Festival samt til et hav af firmafester. Danserne er både cubanere og danskere. Showet varer fra 10-30 min. alt efter ønske. Det kan kombineres med danseundervisning, hvor publikum inddrages.

Salsa undervisning

Danmarks bedste instruktør, Stine Ortvad, kommer og underviser og laver danseshow - alene eller med sin cubanske partner. Showet varer ca. fem min. og undervisning ca. 55 min. Stine er dygtig, god til at få alle på dansegulvet og skabe en fest. Der undervises først i salsa grundtrin, hvorefter man prøver det parvis og skifter partner. Det sjovt og så giver det sved på panden.

Stine har en unik undervisningsform, og formår på en meget inspirerende og glædesfuld måde at videregive sin kunnen og kendskab til salsa og cubansk dans. Det har de fleste elever sagt om hende: Stine er hård og pædagogisk, men man får virkelig lært noget her på skolen. O
g så er det noget, der giver sved på panden, og alle får lært at danse. Dem, der allerede kan danse, bliver meget berigede af hendes enorme kapacitet.

Vi har et tæt samarbejde med Havana Club og stiller gerne en smuk bar og personale op for at gøre festen rigtig sjov.

Cubansk Percussion som festlig indslag til fester og arrangementer

Under ledelse af den kendte cubanske percussionist Jorge Egues vil gæsterne blive introduceret til de cubanske rytmer. Alle får mulighed for at slå på tromme, lave rytmer og takter på de cubanske instrumenter, fx clave og guiro. Som afslutning vil Jorge lave en lille opvisning, som evt. kan kombineres med et danseshow.


Booking: Den Cubanske Kulturforening: Mobil 20987477 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hent siden i PDF til udskrift her